Mooi In Balans

Huisregels

Bij het boeken van een sessie bij Mooi in Balans en/of bij binnenkomst van Mooi in Balans, ga je akkoord met mijn huisregels.

Behandelingen volgens afspraak.

Afspraken kunnen kosteloos worden geannuleerd tot 24 uur van te voren. Daarna ben ik genoodzaakt om de helft van de kosten in rekening te brengen.

In geval van overmacht zal de afspraak verzet worden naar een later tijdstip, uiteraard in onderling overleg. Bij de eerste afspraak hebben we een kort intakegesprek. Alle informatie is strikt vertrouwelijk en zal niet aan derden worden verstrekt.

Geef voor aanvang van de massage en Coaching aan of je ergens last van hebt en of ergens rekening mee moet worden gehouden m.b.t. je gezondheid, medisch of psychisch verleden of andere zaken die van belang zouden kunnen zijn.

Als je onder doktersbehandeling bent en/of medicijnen gebruikt, overleg dan altijd met de arts of je een massage mag ondergaan. Bij twijfel over een contra-indicatie kan mogelijk worden afgezien van behandeling.

Erotische massages worden onder geen enkele voorwaarde gegeven en zijn niet bespreekbaar.

Mooi in Balans is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens en/of na de behandeling.

Bij het maken van een afspraak en/of bij binnenkomst van Mooi in Balans, ga je akkoord met deze huisregels.