Wie ben ik?

 

Hoi, ik ben An,

Als je mij nu tegenkomt in het leven ben ik een mooie dynamische vrouw van 45 jaar die straalt van het zelfvertrouwen. Je zou denken dat mijn leven over rozen ging, laat je niet misleiden, dit is ooit toch even anders geweest.

Als klein meisje had ik reeds veel te vertellen, mijn omgeving en mijn klasgenootjes begrepen mij niet en regelmatig werd ik het zwijgen opgelegd, het was niet eenvoudig om op te groeien in een omgeving waarin ik niet werd begrepen.

Ik werd buitengesloten en durfde er thuis niet over praten, het begon met niet mogen meespelen op de speelplaats, er werd aan mijn haar getrokken, pootje lap gezet en als we wat ouder werden kwamen de scheldwoorden en die hebben me diep geraakt.

Zo diep dat ik met een veel te laag zelfbeeld, mezelf een vorm van perfectionisme had opgelegd naar de buiten wereld toe, ik werkte hard en deed wanhopig mijn best om door iedereen graag gezien te worden, en bij elke teleurstelling in mijn zoek tocht naar begrip en liefde legde ik de lat bij mezelf nog hoger. Met het gevolg dat ik 20 jaar na de school met veel verdriet, twee mislukte huwelijken, leeg, opgebrand en een gigantische Burn-out thuis zat.

Toen besefte ik dat het anders moest, maar hoe?

Ik ben Reiki gaan volgen om mijzelf te kunnen helen, massage lessen om terug te kunnen leren ontspannen en mensen toe te laten in mijn energie veld, coaching opleidingen om mijn mindset terug positief te krijgen, en beetje bij beetje bloeide ik weer open. Laag per laag heb ik van me zelf afghaald, zoals een ui die je ring per ring pelt, al die schilden die ik in de loop der jaren had opgetrokken om perfect te zijn liet ik los. Eindelijk besefte ik, dat ik mezelf al die jaren was blijven pesten, toen zijn er veel tranen gevloeid van opluchting, verdriet, frustratie maar vooral geluk.

Mijn ware ik kwam steeds meer naar boven, ik kwam eindelijk mijn ware liefde tegen, tegelijkertijd omhelste ik mijn innerlijke kind en ontdekte ik mijn echte gave en talenten. Samen met dit innerlijke transformatie proses heb ik de beslissing genomen om ook aan mijn lichaamlijke gezondheid te gaan werken, ik ben 32 kilo afgevallen, gestopt met roken, doe aan Yoga, ga meerdere keren in de week sporten en ik voel me super in mijn vel.

Soms laat ik het mezelf ook toe om verdrietig of boos te zijn en mis ik mijn ouders die ik in dit alles veel te vroeg heb moeten afgeven.

Maar ik leef als nooit tevoren, ik pluk de dag, ik heb geleerd wat onvoowaardelijke liefde is, je eigenliefde, als die er is in overvloed dan droogt de bron van liefde nooit uit.

 

Daarom ben ik nu Mooi in Balans.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben een levensgenieter, ik maak graag plezier. Zonneschijn op mijn gezicht maakt me gelukkig, mijn kerstboom is mijn hobby.

Yoga beoefenaar en startend Aikidioka.

Graag nog meer weten?